Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Aanbod in het kader van Vlaanderen Feest 2017

Ter gelegenheid van de Vlaamse feestdag van 11 juli vindt in 2017 weer de campagne Vlaanderen Feest! plaats met honderden evenementen in meer dan twee derde van alle steden en gemeenten. Daarbinnen gaat bijzondere aandacht naar promotie van artiesten en groepen met een Nederlandstalig repertoire. Deze bands zijn beschikbaar in het kader van Vlaanderen Feest 2017 en brengen een volledig Nederlandstalig repertoire.

An-Sofie Noppe - solo, duo, trio of met band
Broodje Brussel, De Roma Antwerpen, Festival Dranouter, Folkfestival Labadoux, Razmataz (Nederland) stadsparkconcerten, huiskamerconcerten… met Le Vélo Vert doorkruiste ze van maart 2006 tot eind december 2012 het hele land en zelfs verder. Als kers op de taart werd ze in april 2012 de winnaar van De Muziekklas van Radio 2 in het genre kleinkunst en nu focust ze zich op het schrijven van eigen liedjes. Kleine liedjes over flamingo’s, mandarijnen, opa’s, vrije vogels, kleine zussen … Haar twee eerste singles, Peperkoeken hart en Vogelvrij, worden zeer gesmaakt bij Radio 2. 
Meer informatie

De Kleine Omloop - finalisten Nekka-wedstrijd
De laureaten van  uw voorkeur nemen u graag mee in een avondvullende voorstelling waarin ze elk op hun eigen manier, maar ook samen een staalkaart presenteren van het beste uit de nieuwe Nederlandstalige lichting. Ze werden zorgvuldig voor u geselecteerd uit 165 inzendingen, pre-selecties, 3 halve finales en 1 grote finale.Voor de 'Kleine Omloop' vinden ze hun voorbeeld bij coach en mentor Wouter Berlaen, bij Walter Janssens, bij dirk Blanchart en bij Jan Bervoets (ex Voice-Male)  die zorgen voor het muzikale cement.
Meer informatie

Ontpopt
Ook lang na de kleinkunst blijft popmuziek in de eigen taal razend populair. Zonder vooroordelen, zonder grenzen naar genres of periodes, grasduint Ontpopt gezellig door het werk van Clouseau, de Kreuners, Borsato, Gorki, Van het Groenewoud, maar ook Bart Kaël, Willy Sommers, en zo veel meer. Songs die aan een groot publiek duidelijk maken dat een straf lied in eigen taal nog net iets straffer wordt… Meezingen, dansen of gewoon genieten: bij Ontpopt kan het beurtelings of allemaal tegelijk.
Meer informatie

pIE p.KLEIN 
pIE p.KLEIN bouwde de voorbije jaren een bijzonder Nederlandstalig repertoire op. Met hun unieke mix van kleinkunst, ska, pop, punkrock, wereldmuziek en cabaret trekken ze nu het hele land rond en dit zowel met een energieke liveshow als met een intieme theatervoorstelling.Verwacht je alvast aan een flinke dosis humor en enthousiasme, woordspelingen en bindteksten over herkenbare en gênante situaties, trompetten en leuke melodiëen die dagenlang aan je trommelvliezen zullen kleven.
Meer informatie

Wally en de technisch werklozen - Publiekswinnars van de Nekka Wedstrijd 2014 
Ooit was Wally de man met de gitaar en een paar luttele akkoorden die zong over kleine en nog kleinere levensverhalen. De dood van Johnny, de groeipijnen van kleine Georges, de hond van zijn tante zijn thema's die hem mateloos interesseren. Deze troubadour uit Gent verhuisde naar Brussel en ontmoette er gelijkgezinde zielen. 'Wally en de technisch werklozen' was geboren. In sfeervolle sets, tussen accordeon en trompetgeweld, brengt hij nog steeds diezelfde kleine liedjes.
Meer informatie

Zoek & De Reizigers
Zoek & De Reizigers is een akoestische Nederlandstalige band die een al even eigenzinnig als gevarieerd programma brengt. Humor en ernst wisselen elkaar af, net zoals de liedjes en de poëzie. Zoek & De Reizigers laat het woord eigenzinnig flirten met muziek. Soms luid en ruchtig, dan weer oorverdovend stil.Ze nemen u ernstig, maar dan wel bij de neus en brengen diepgang met ongekende hoogten.
Meer informatie

Boek Aanbod in het kader van Vlaanderen Feest 2017!

Optreden
:
:
Organisator
Laat hier uw contactgegevens na. We contacteren u voor een persoonlijke verwerking van uw aanvraag.
Bij het indienen van dit formulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Mollom.