Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Brecht & Hannes

Brecht & Hannes leerden elkaar kennen op het Koninklijk Conservatorium in Brussel, waar ze van 2006 tot 2012 klassiek slagwerk studeerden. Hun eindeloze overeenkomsten op persoonlijk vlak leidde al snel ook tot een hechte muzikale samenwerking. Zo staat het duo in voor respectievelijk keyboards en drums bij Kájhem Orchestra, en zijn ze ook percussionist en drummer bij Cafe Con Leche.

Pas een kleine twee jaar geleden wakkerde de interesse bij de twee jongens naar een ander instrument aan. Brecht kocht een accordeon, Hannes bestelde een basgitaar en op die manier werd het duo 'Brecht & Hannes' geboren. Gekend in de Brusselse straten om hun aanstekelijke zigeunerdeuntjes die dagenlang in je hoofd blijven zitten, zijn ze nu terug met een uitgebreid aanbod van ragtime, musette en tango, bewerkt voor accordeon en bas.

Brecht & Hannes .RAGTIME
New Orleans vibes van Scott Joplin

Brecht & Hannes .MUSETTE
Mooiste Parijse musette-klassiekers

Brecht & Hannes .TANGO
Argentijnse passie met Ástor Piazzolla

Line-up: 
  • Brecht Goudesone - accordeon
  • Hannes Coghe - basgitaar

Brecht & Hannes in het nieuws...

zondag, 25 januari 2015

De foto's in dit album kregen we van Eddy Maus die 'Uitwijken' van Brugge Plus vzw in beeld bracht. Brecht & Hannes zorgden op elke locatie voor fijne muziekjes. 

dinsdag, 6 augustus 2013

"Vrijdag is alles zeer vlot verlopen, de mensen op de terrasjes waren zeer tevreden en er hing een gezellige sfeer op de Grote Markt. Het was dan ook een geslaagde avond. We willen u daarom nogmaals bedanken om op zo'n korte tijd toch twee artiesten voor ons te vinden die perfect aansloten op het profiel dat we zochten!"

Maneblussercampagne, Brouwerij Het Anker, Mechelen

Boek Brecht & Hannes!

Optreden
:
:
Organisator
Laat hier uw contactgegevens na. We contacteren u voor een persoonlijke verwerking van uw aanvraag.
Bij het indienen van dit formulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Mollom.