Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

De Kleine Omloop - finalisten Nekka-wedstrijd

Met de organisatie van de Nekka-wedstrijd gaat Nekka vzw al meerdere edities op zoek naar het beste opkomende Nederlandstalige talent uit Vlaanderen én Nederland. Denk bij voorbeeld. aan Yevgueni, Mira, Hannelore Bedert of Stoomboot, die eerder als winnaar(s) uit de bus kwamen. Deze wedstrijd wordt tweejaarlijks georganiseerd en kan rekenen op steun van vele partners waaronder Poppunt, SABAM, Trefpunt vzw, Creatief Schrijven vzw, Radio1, Muziekcentrum 

‘De Kleine Omloop’ is de nieuwe naam van de tournee die wordt opgezet met de winnaars van deze wedstrijd. Drie laureaten van deze unieke wedstrijd slaan de muzikale handen in elkaar en worden klaargestoomd om u mee te nemen op een ontdekkingsreis doorheen hun frisse jonge Nederlandstalige repertoire. Hun liedjes zullen u doen lachen,  intrigeren, verwonderen, laten wenen, u vastpakken en opnieuw loslaten.

De laureaten nemen u graag mee in een avondvullende voorstelling waarin ze elk op hun eigen manier, maar ook samen een staalkaart presenteren van het beste uit de nieuwe Nederlandstalige lichting. Ze werden zorgvuldig voor u geselecteerd uit 130inzendingen, een preselectie, 3 halve finales en 1 grote finale.

Voor de 'Kleine Omloop' vinden ze hun voorbeeld bij coaches en mentoren Wouter Berlaen, Walter Janssens, dirk Blanchart en Jan Bervoets (ex Voice-Male)  die zorgen voor het muzikale cement.

Met de steun van de Provincie Antwerpen
Productie: vzw Nekka i.s.m. Mosca Blanca boeking & management.

De Kleine Omloop - finalisten Nekka-wedstrijd in het nieuws...

donderdag, 27 juli 2017

Op het Luisterplein in Gent vonden de vorige drie dagen de halve finales plaats van de Nekka-wedstrijd , in een samenwerking met Muziekmozaïek en Uitbureau.
Negen kandidaten uit de oorspronkelijke 130 inschrijvingen speelden elk een voor een plaats in de finale.
De vakjury koos voor In een Discotheek, Neander en The Grassroots Movement.

De finale van de 10de editie van de...

dinsdag, 9 mei 2017

Na een spannende en uiterst boeiende pre-selectie op zondag in 't Ey in Belsele, heeft de jury uit de 21 deelnemers volgende 9 groepen gekozen om naar de halve finale door te gaan:AardeaanDaan, dBasis, In een discotheek, Mevr. Balemans, Mr. Sandman, Neander, Orkatrofee, The Grassroots Movement, Wartaal.

Volgende ronde zijn de halve finales tijdens de Gentse Feesten op do 20, vr 21 en...

maandag, 29 februari 2016
Nekka presenteert op zaterdag 5 maart twee Nederlandstalige groepen uit de Nekkawedstrijd 2015 in 't Ey in Belsele. Brent Beukelaer en winnaar van de publieksprijs Zoek & De Reizigers komen langs voor een avondvullende voorstelling. De ideale gelegenheid dus om met de sterren van morgen en het concept van De Kleine Omloop kennis te maken.
 
U kunt er niet bij zijn...
zondag, 7 februari 2016

In de Arenbergschouwburg in Antwerpen heeft de Nederlander Jeroen Kant (33) gisteravond de negende editie van de Nekka-wedstrijd gewonnen, een tweejaarlijks concours waarin de organisatie op zoek gaat naar jong, relatief onbekend talent dat ervoor kiest om in het Nederlands te zingen. Hij mag op zaterdag 23 april mee op het podium van de Lotto Arena tijdens de Nekka-Nacht, die dit jaar een...

zondag, 25 oktober 2015

Door een exclusieve samenwerking met Nekka vzw, brengt Mosca Blanca de Nekka-finalisten naar de culturele centra in 'De Kleine Omloop'. Deze na-tour bij de Nekka Wedstrijd is vanaf nu te boeken voor 2016! Kom de kandidaten alvast ontdekken tijdens de halve finales.

Zaterdag 14 november 2015 om 20:00u

De Brakke Grond, Amsterdam
Tickets en info:...

Boek De Kleine Omloop - finalisten Nekka-wedstrijd!

Optreden
:
:
Organisator
Laat hier uw contactgegevens na. We contacteren u voor een persoonlijke verwerking van uw aanvraag.
Bij het indienen van dit formulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Mollom.