Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Nevermind Nessie

Sinds 2009 sturen de folkpunkers van Nevermind Nessie hun strijdkreet het publiek in. Nevermind Nessie staat garant voor opzwepende folkrock die elke dansvloer omtovert tot een kolkende moshpit. Geen platgekauwde versies van de gekende klassiekers, maar verse punkrocksongs met traditionele en eigen melodieën op viool, whistle en accordeon.

In 2015 bracht de Lokerse band zijn eerste full album uit. 'Story of a lost generation' en op 10 maart 2017 verscheen het 2de album 'Best of Foes' . Ook dit album staat garant voor up-tempo nummers waarbij het moeilijk is de benen stil te houden.

De voorbije jaren werden meer dan 100 optredens af gewerkt in binnen- en buitenland. Van de Saint Patrick's Day optredens in kroegen, langs het voorprogramma van Urbanus en de Fanfaar naar verschillende festivalpodia: Nevermind Nessie gaat er steeds keihard voor, mét feestgarantie! 

 

Line-up: 
  • Hendrik Rogiers: Zang / Elektrische gitaar
  • Tijl Delannoy: Basgitaar / Zang
  • Vincent Sels: Tin Whistle / Accordeon
  • Charlotte Peyskens : Viool
  • Sam Van Laere : Drums

Nevermind Nessie in het nieuws...

woensdag, 29 maart 2017

Rock XXL
Klik hier

zondag, 5 maart 2017

Nevermind Nessie zette het weekend alvast goed in met nieuwe speeldata, de aanloop naar de cd-release en de bijhorende spiksplinternieuwe clip bij Best of Foes!
Kijken doe je hier: https://youtu.be/XOmfsacOMxQ

zaterdag, 8 oktober 2016

De optredens op ondermeer de Fonnefeesten en de Paulusfeesten leverden leuke beeldjes op en deze werden verzameld in de clip bij Liberty. Blik hier met Nevermind Nessie terug op een fantastische zomer!

zondag, 21 augustus 2016

Danny Wagemans fotografeerde Nevermind Nessie op de Fonnefeesten in Lokeren en postte zijn werk op Facebook. "Big deal" hoor ik je denken,, maar misschien moet je zijn beelden ook eens bekijken... Ze staan hier!

maandag, 13 juni 2016

Zelf maakten we ook een paar snapshots, maar de foto's van Stefaan Vandorpe willen we je niet onthouden Je vindt ze op de facebookpagina van Nevermind Nessie.

Boek Nevermind Nessie!

Optreden
:
:
Organisator
Laat hier uw contactgegevens na. We contacteren u voor een persoonlijke verwerking van uw aanvraag.
Bij het indienen van dit formulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Mollom.