Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Aanbod in het kader van Vlaanderen Feest 2019

Ter gelegenheid van de Vlaamse feestdag van 11 juli vindt in 2019 weer de campagne Vlaanderen Feest! plaats met honderden evenementen in meer dan twee derde van alle steden en gemeenten. Daarbinnen gaat bijzondere aandacht naar promotie van artiesten en groepen met een Nederlandstalig repertoire.
Deze bands zijn beschikbaar in het kader van Vlaanderen Feest 2019 en brengen een volledig Nederlandstalig repertoire.

De Kleine Omloop - finalisten Nekka-wedstrijd
De laureaten van  uw voorkeur nemen u graag mee in een avondvullende voorstelling waarin ze elk op hun eigen manier, maar ook samen een staalkaart presenteren van het beste uit de nieuwe Nederlandstalige lichting. Ze werden zorgvuldig voor u geselecteerd en voor de 'Kleine Omloop' vinden ze hun voorbeeld bij coach en mentor Wouter Berlaen, bij Walter Janssens, bij dirk Blanchart en bij Jan Bervoets (ex Voice-Male)  die zorgen voor het muzikale cement.
Meer informatie

Kleinkunstkollekief
Het Kleinkunstkollektief brengt de mooiste parels uit 50 jaar kleinkunst in akoestische versie en met verfijnde passie. Een mooie afwisseling van luisterliedjes en aanstekelijke meezingers die altijd wel ergens bekend in het oor klinken.
Op het programma staan onder meer Boudewijn De Groot, Wim Decraene, Willem Vermandere, Herman Van Veen, Kris De Bruyne, Urbanus, Wigbert, Walter De Buck, Miel Cools, Guido Belcanto, Jan De Wilde, Bobbejaan Schoepen en vele andere onsterfelijken.
Of met de woorden van de fans : "Het Kleinkunstkollektief is kiekevel, humor én ambiance ineen!”
Meer informatie

Ontpopt
Ook lang na de kleinkunst blijft popmuziek in de eigen taal razend populair. Zonder vooroordelen, zonder grenzen naar genres of periodes, grasduint Ontpopt gezellig door het werk van Clouseau, de Kreuners, Borsato, Gorki, Van het Groenewoud, maar ook Bart Kaël, Willy Sommers, en zo veel meer. Songs die aan een groot publiek duidelijk maken dat een straf lied in eigen taal nog net iets straffer wordt… Meezingen, dansen of gewoon genieten: bij Ontpopt kan het beurtelings of allemaal tegelijk.
Meer informatie

pIE p.KLEIN 
pIE p.KLEIN bouwde de voorbije jaren een bijzonder Nederlandstalig repertoire op. Met hun unieke mix van kleinkunst, ska, pop, punkrock, wereldmuziek en cabaret trekken ze nu het hele land rond en dit zowel met een energieke liveshow als met een intieme theatervoorstelling.Verwacht je alvast aan een flinke dosis humor en enthousiasme, woordspelingen en bindteksten over herkenbare en gênante situaties, trompetten en leuke melodiëen die dagenlang aan je trommelvliezen zullen kleven.
Meer informatie

Zoek & De Reizigers
Zoek & De Reizigers is een akoestische Nederlandstalige band die een al even eigenzinnig als gevarieerd programma brengt. Humor en ernst wisselen elkaar af, net zoals de liedjes en de poëzie. Zoek & De Reizigers laat het woord eigenzinnig flirten met muziek. Soms luid en ruchtig, dan weer oorverdovend stil.Ze nemen u ernstig, maar dan wel bij de neus en brengen diepgang met ongekende hoogten.
Meer informatie

Boek Aanbod in het kader van Vlaanderen Feest 2019!

Optreden
:
:
Organisator
Laat hier uw contactgegevens na. We contacteren u voor een persoonlijke verwerking van uw aanvraag.