Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Aanbod in het kader van Vlaanderen Feest 2021

Ter gelegenheid van de Vlaamse feestdag van 11 juli vindt in 2021 weer de campagne Vlaanderen Feest! plaats met honderden evenementen in meer dan twee derde van alle steden en gemeenten. Daarbinnen gaat bijzondere aandacht naar promotie van artiesten en groepen met een Nederlandstalig repertoire.

Deze bands zijn beschikbaar in het kader van Vlaanderen Feest 2021 en brengen een volledig Nederlandstalig repertoire.

De Beukers
Waar de Kreuners kwamen was het altijd feest en deze fakkel mogen De Beukers nu overnemen met de goedkeuring van Walter grootaers zelve. Ze brengen het beste uit 30 jaar De Kreuners en laten je mee-kreunen met  'Ik wil je', 'Zij heeft stijl', 'Verliefd op Chris Lomme' en andere belpop klassiekers in een stevige set die jong en minder jong gegarandeerd in beweging brengt. Muziekfans mogen zich verwachten aan een tribute van topniveau en een totaalshow met aangepast decor, licht en klank.
Meer informatie

Kleinkunstkollektief
Het Kleinkunstkollektief brengt de mooiste parels uit 50 jaar kleinkunst in akoestische versie en met verfijnde passie. Een mooie afwisseling van luisterliedjes en aanstekelijke meezingers die altijd wel ergens bekend in het oor klinken.Op het programma staan onder meer Boudewijn De Groot, Wim Decraene, Willem Vermandere, Herman Van Veen, Kris De Bruyne, Urbanus, Wigbert, Walter De Buck, Miel Cools, Guido Belcanto, Jan De Wilde, Bobbejaan Schoepen en vele andere onsterfelijken. Het geheel is een unieke ervaring en zoals de fans het steevast uitdrukken : "Het Kleinkunstkollektief is kiekevel, humor én ambiance ineen!”
Meer informatie

pIE p.KLEIN 
pIE p.KLEIN bouwde de voorbije jaren een bijzonder Nederlandstalig repertoire op. Met hun unieke mix van kleinkunst, ska, pop, punkrock, wereldmuziek en cabaret trekken ze nu het hele land rond en dit zowel met een energieke liveshow als met een intieme theatervoorstelling.Verwacht je alvast aan een flinke dosis humor en enthousiasme, woordspelingen en bindteksten over herkenbare en gênante situaties, trompetten en leuke melodiëen die dagenlang aan je trommelvliezen zullen kleven.
Meer informatie

Goes & de Gasten
Goes is een geboren verteller die zich graag laat wegzakken in de Vlaamse klei en er boeiende verhalen opdelft. Boontje op muziek. Op het eerste gezicht zijn het faits divers, gebeurtenissen die een halve kolom krijgen in de regionale editie van de krant. Wie nauwer luistert, hoort songs met thema’s die ons allemaal aangrijpen en mens maken. Liefde-in-alle-mogelijke-facetten, vriendschap, euforie, werk, verraad, roddel en cliché... Het resultaat is steeds weer herkenning, een lach en soms plaatsvervangende schaamte en gêne.
Meer informatie

Boek Aanbod in het kader van Vlaanderen Feest 2021!

Optreden
:
:
Organisator
Laat hier uw contactgegevens na. We contacteren u voor een persoonlijke verwerking van uw aanvraag.