Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Amanda & The Whoopies

De gebroeders Woody, Willy & Wally Whoopi zijn terug “on the road”. De goed uitziende, goed-bij-stem-zijnde, vurige, licht onhandige en lieftallige Amanda is hun zangeres. Puur en zoet, ongezouten als het moet, spelen zij een akoestische set en brengen een “feel-good” sfeertje met crooners uit vervlogen tijden op jouw feestje, meeting, festival, concert of bedrijfsevent.
 
Volgens sommigen hebben ze entertainment zelf uitgevonden. Het is  in ieder geval dat de karakteristieke combinatie van humor, theater, feest en gezelligheid vaak is gekopieerd, maar zelden tot nooit overtroffen. Sinds de geboorte van Amanda & The Whoopies zijn ze uitgegroeid tot een vaste waarde in het Benelux-feestcircuit. Eigenlijk kent deze “band” louter hoogtepunten.
 
Amanda & The Whoopies heeft zijn reputatie te danken aan de live-optredens. Geen band in Vlaanderen weet in korte tijd de zaal mee te laten genieten van eindeloze crooners, meezingers, ongeacht de nationaliteit van het publiek. En wat ook prettig is: Amanda & The Whoopies zijn niet alleen de leukste band, ze hebben toevallig ook nog het leukste publiek van Vlaanderen. Een publiek waar je graag bij wil horen.
 
Ook voor feestzalen en festival-organisaties is de band al jaren een zekerheid, vooral omdat elk optreden gegarandeerd plezier is. Deze band moet je gezien hebben om er over mee te kunnen praten. Een optreden van Amanda & The Whoopies is een belevenis. Een muzikaal avontuur voor jong en oud, dus neem gerust je schoonmoeder mee.
 
Optreden: 1 x 75min, inclusief versterking tot 150 personen.
Volledig moduleerbaar in show – voorstelling
 
 
Line-up: 
Amanda - Amaryllis Temmerman is een all-round artieste, die al heel wat watertjes doorzwommen heeft. Op haar 18de gaat ze een jaar rondtoeren met de internationale jongerenorganisatie Up with people. Ze zingt en danst in heel wat landen van Amerika en Europa. Ze studeert pers- en communicatiebeheer in Gent, maar de podiumdroom laat haar niet los. Daarom volgt ze daarna toch nog les aan de musicalafdeling van het conservatorium in Brussel.
Presenteren en acteren zitten haar in het bloed: op RTV presenteerde ze het weekendprogramma Trendiez en in de serie Spoed en Familie kon je haar aan het werk zien als Femke Vincke en Greet Baele. Ook zingen zal ze altijd blijven doen. Ze heeft ondertussen al 4 soloalbums op haar naam staan.
 
Willy - Ron De Rauw is een bezige bij. Met zijn cabaretgroep ‘Ongehoord’ was Ron in 1984 laureaat op het Camerettenfestival in Delft. Hij schreef muziek voor en deed de muzikale coaching van “Terug Normaal” van Els de Schepper, speelde Wilfried in Familie en werkte als gastacteur mee in o.a. Rox, Mega Mindy, Wittekerke, Twee Straten Verder, De Man, Gilliams&DeBie, LouisLouise, …
Ondertussen had hij nog Little Ronny Peacock & the Belmundo’s (muzikale humor met Rembert De Smet en Peter Merckx), deed hij een solo-show (dadooRonron), trad hij solo op in The Venetian in Las Vegas en was (en is) hij coach van diverse artiesten in het humor/muziek-genre.
Hij is de ene helft van Jummoo, is regelmatig te horen en te zien in commercials, schrijft samen met zijn vrouw aan de theaterproductie “Als Heimer Komt” en trekt momenteel in Europa rond met Amanda & The Whoopies.
 

Wally - Micha Vandendriessche uit Gent drumt bij The Whoopies en is te zien en te horen als vaste drummer bij o.a. Rock au vin, Radio Negra, The Musicteachersband en “Iwein en de dealers”. Hij mocht het podium delen met gevestigde waarden als Gabriel Rios, Jasper Steverlinck en Flip Kowlier en bouwde mee aan 't Schoon Vertier. Intussen componeert hij ook muziek voor theater, film en andere projecten. Wanneer hij niet drumt of componeert kan je hem ook zien als freelance acteur.

Woody - Pascal Vernimmen is eigenlijk graficus van opleiding met een grote liefde voor (Rock & Blues) muziek. Aangezien hij zijn elektrische gitaren niet kan molesteren bij Amanda & The Whoopies, is er een hele nieuwe akoestische wereld voor hem opengegaan. Zeer snel werd duidelijk dat er een aantal baslijnen dienden toegevoegd te worden. Daarom stuurde zijn grote vriend Leo vanuit het verre US van A een Fender-basgitaar. Iedereen blij!
 

Boek Amanda & The Whoopies!

Optreden
:
:
Organisator
Laat hier uw contactgegevens na. We contacteren u voor een persoonlijke verwerking van uw aanvraag.