Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Bar Clochard

Paris, anno 2012

Op dat obscuur moment tussen nacht en dageraad doet een groep clochards de ontdekking van hun leven… Voorbij met alle ellende en ontbering: een nieuw tijdperk gevuld met feesten en muziek breekt aan: Bar Clochard, een ijzersterke coverband, is geboren!

Deze nieuwe 10-koppige formatie, bestaande uit 7 doorwinterde muzikanten en 3 allround vocalisten, staat garant voor een spetterende liveshow gehuld in een mysterieuze sfeer van muziek, licht en geluid. Laat je meevoeren naar hogere sferen tijdens hun gloednieuwe 90 minuten durende knallende festivalset waarin voornamelijk gekozen werd voor uiterst herkenbare en vooral dansbare muziek, met als enige missie: 100% entertainment!

Ben je in voor een avondje ambiance, dansen en luidkeels meebrullen met deze 10 vagebonden?... Dan is Bar Clochard “BRUT”! Eerder op zoek naar een gepaste band voor al uw privé- of bedrijfsfeesten? Dan biedt Bar Clochard zeker de oplossing. Naast hun stomende festivalset bieden zij ook een schitterend avondvullend programma aan: Van mooie aperitiefmuziek naar swingende
disco en verder…. niks is teveel voor Bar Clochard!

Niemand is veilig voor de Bar Clochard experience!!!

Line-up: 

 

Boek Bar Clochard!

Optreden
:
:
Organisator
Laat hier uw contactgegevens na. We contacteren u voor een persoonlijke verwerking van uw aanvraag.