Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Le Temps d'une chanson

Zangeres Gudrun Roos en accordeonist Rein De Vos studeerden jazz aan het conservatorium van Gent. Met heel wat podiumervaring in verschillende groepen hebben ze zich elk ontwikkeld tot ervaren en flexibele muzikanten in diverse genres. Hun gedeelde passie voor het Franse chanson hebben ze samengebundeld in een intieme, charmante voorstelling.

"Le Temps d'une Chanson" neemt je mee op een muzikale reis terug in de tijd. Walsend langs de Seine, doorheen de straten van Parijs, naar het Montmartre van de jaren '40 en '50. Tijd voor romantiek, kaarslicht, een glaasje wijn en heerlijke muziek. Tijd voor "Le Temps d'une Chanson" !

Gudrun Roos en Rein De Vos zijn gebéten door het Franse lied: van Edith Piaf en Charles Aznavour, langs Charles Trenet en Juliette Gréco, tot Yves Montand en Jacques Brel... Alle groten passeren de revue! Allez venez, entrez, chantez!

Line-up: 

Afhankelijk van uw voorkeur en bduget in trio of duo. 

 

Le Temps d'une chanson in het nieuws...

zaterdag, 9 januari 2016

Wie hen enkele jaren geleden aan het werk zag en hoorde in de theatervoorstelling "Edith, het legendarische verhaal van Edith Piaf" van Compagnie Lowie, weet dat dit een unieke ervaring is.  toeschouwers zagen deze voorstelling en waren het er over eens: Gudrun Roos vertolkt de nummers van Piaf op fenomenale wijze.
Op vraag van velen is Gudrun nu terug, samen met haar accordeonist Rein...

zondag, 28 juni 2015

Gudrun Roos en Rein De Vos zijn al een tijdje te boeken met 'Le Temps d'une chanson' en leveren nu samen een eerste cd af. 'Sous le ciel de Paris' geeft goed de sfeer weer en is te beluisteren op Soundcloud

 

maandag, 16 februari 2015

Alles heel goed verlopen tijdens ons huiskamerconcert met Gudrun en Rein. Prachtig concert, het publiek heeft echt genoten!

Cultuurdienst Kortemark

 

Boek Le Temps d'une chanson!

Optreden
:
:
Organisator
Laat hier uw contactgegevens na. We contacteren u voor een persoonlijke verwerking van uw aanvraag.