Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Wally en de technisch werklozen

Ooit was Wally de man met de gitaar en een paar luttele akkoorden die zong over kleine en nog kleinere levensverhalen. De dood van Johnny, de groeipijnen van kleine Georges, de hond van zijn tante zijn thema's die hem mateloos interesseren. Deze troubadour uit Gent verhuisde naar Brussel en ontmoette er gelijkgezinde zielen. 'Wally en de technisch werklozen' was geboren. In sfeervolle sets, tussen accordeon en trompetgeweld, brengt hij nog steeds diezelfde kleine liedjes. Dit met zoveel goesting dat niemand lang de benen stil kan houden!

Line-up: 
  • Wally: zang + gitaar
  • Fabrice: solo gitaar
  • Brecht: accordeon
  • Leendert: drums
  • Mo: trompet
  • Hannes: bass

Wally en de technisch werklozen in het nieuws...

woensdag, 26 maart 2014

"Wally & De Technisch Werklozen zijn vooral een geniale muziekgroep. Zelden een bende gezien die zo elegant een middenvinger opsteekt naar u, naar mij en - niet te vergeten - naar zichzelf."

Lees het volledige artikel van Aubry Cornelis...

woensdag, 12 februari 2014

De groep Wally en de technisch werklozen wint de publieksprijs van de Nekka-wedstrijd en mag als beloning optreden tijdens het festival Dranouter.
Lees het volledige artikel uit Het Nieuwsblad hier.

zondag, 9 februari 2014

Ook deze keer heeft Wally en de technisch...

maandag, 9 december 2013

Uit 125 inzendingen uit Vlaanderen en Nederland, na vijf weekends preselectie in Dranouter, Gent, Antwerpen, Brussel en Den Haag en na drie halve finales in Amsterdam, Antwerpen en Jezus-Eik heeft de vakjury zeven finalisten gekozen die het tegen elkaar zullen opnemen tijdens de grote finale van de Nekka-wedstrijd op zaterdagavond 8 februari 2014 in de Antwerpse Arenbergschouwburg .

...

zondag, 29 september 2013

Op 11 september 2013 liep Good Viberations ten einde. Dat is het zomerse hitlijstprogramma van internetradio Quindo (www.quindo.be).
Twee maanden lang konden jongeren elke week hun favoriete nummers in de hitlijst stemmen, met de meest bizarre stijlcombinaties tot gevolg.
Tijdens de laatste uitzending zette Quindo alle bands die het goed hebben...

Boek Wally en de technisch werklozen!

Optreden
:
:
Organisator
Laat hier uw contactgegevens na. We contacteren u voor een persoonlijke verwerking van uw aanvraag.
Bij het indienen van dit formulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Mollom.