Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Schrijf nu in voor Cabaret Concours Vlaanderen 2014

Cabaret Concours Vlaanderen is een wedstrijd en een zoektocht naar nieuw cabarettalent. CCV draagt bij aan de vernieuwing van het cabaretlandschap in Vlaanderen en Nederland.
Cabaret Concours Vlaanderen geeft vers talent een degelijke kans en een intensieve begeleiding door regisseurs, tekstschrijvers, componisten en coaches. Cabaret Concours Vlaanderen wil een ander elan geven aan wat  nu onder ‘humor’ in de theaters verschijnt. Cabaret Concours Vlaanderen wil aan de voet staan van glanzende carrières in het cabaret en de kleinkunst.

Voortraject Iedereen kan zich aanmelden. Alle kandidaten mogen tijdens een voorronde maximaal 10 minuten spelen - voor publiek op zondag 12 januari 2014 in Antwerpen, op zaterdag 25 januari 2014 in Knokke of op zaterdag 1 februari 2014 in Sint-Niklaas.

Finale De finale vindt plaats in GC De Pit op zaterdag 5 april 2014.
Een professionele jury beoordeelt de prestaties van de finalisten. Na afloop worden de prijs van het Cabaret Concours Vlaanderen en de publieksprijs uitgereikt. De finalisten zullen vast nog te zien zijn op verschillende theaterscènes.

Inschrijven Kandidaten schrijven zich in voor 15 december2013
Mail naar Roodkapje_en_de_wolf@telenet.be
Of via de websitelink  www.roodkapje-endewolfproducties.be