Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Terrasconcerten: live-muziek was nog nooit zo toegankelijk

Terrasconcerten is een geregistreerd concept dat live muziek op elk terras mogelijk maakt. Zowel gemeentebesturen, horecazaken als particuliere muziekliefhebbers kunnen betaalbare live muziek aanbieden. Deze optredens zijn voordelig te boeken en helpen muzikanten in hun kalenderopbouw.

Wat?
Deze kleine concerten worden onder de naam Terrasconcerten georganiseerd en brengen muzikanten en (gelegenheids)organisatoren bij elkaar. De gemeenschappelijke promotie geeft een boost aan het geheel en creëert speelkansen en samenwerkingsmogelijkheden op langere termijn. Terrasconcerten selecteert muzikanten, bouwt voor hen een concertkalender en richt zich op organisatoren met uiteenlopende profielen. Een geluidsinstallatie tot 125 personen is beschikbaar en hoeft niet via externe partners te worden geleverd.‘Terrasconcerten’ staat op die manier garant voor betaalbare kwaliteit op vlak van artistieke prestaties en geluid.

Voor wie?
Iedereen kan een Terrasconcert organiseren. U zorgt alleen voor een terras en een fijn publiek, de rest regelen wij. Terras kan natuurlijk ook betekenen: een zomers plein in de wijk, jouw straat tijdens het jaarlijkse straatfeest, jouw tuin tijdens een gezellige barbecue of familiefeest…

Waarom?
Omdat het heel eenvoudig is : artiest, geluidsinstallatie, affiches, flyers, bierviltjes met de volledige speelkalender. Alles is kant en klaar beschikbaar.

Meer vernemen over dit concept: www.terrasconcerten.be