Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Vernieuwd aanbod voor het nieuwe cultuurseizoen

Het aanbod van Mosca Blanca is de voorbije 10 jaren zorgvuldig opgebouwd en ook dit jaar zorgen we bij de start van het nieuwe culltuurseizoen voor een mooie uitbreiding.Vooral in het genre van de 'dansbare muziek' werd er flink wat aangevuld.

Zo hebben we met Murga Agrum onze eerste murgafanfare in het aanbod. Het recept van deze murga is even eenvoudig als beproefd met ruim 250 optreden op de teller. Bovendien is deze groep ook mobiel en onversterkt inzetbaar, waarmee we hopen nog beter aan de vraag te kunnen voldoen. Ook voor podiumoptredens werd er verder aan het aanbod gewerkt met onder meer The Subtitles en een topper in de gedaante van Bernard Ochestar die we trouwens exclusief mogen vertegenwoordigen. 

Ook in andere genres is er verder aan het aanbod gewerkt met Amanda & The Whoopies en hun karakteristieke combinatie van humor, theater, feest en gezelligheid aan de ene kant en 'The Pick Hardo Bros.’ aan de andere kant als waarschijnlijk de meest originele partyband van het land. Maar nog heel veel tussenin. Stay tuned!