Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Waar is Wimmeke?

Moest het een vraag uit de muzikantencatechismus zijn, het antwoord zou inderdaad luiden : 'Wim Toucour is op YouTube en op SoundCloud en op alle plaatsen'.

Niet nodig om het antwoord van buiten te leren, want de vraag komt gewoon uit 'de bron van de molenbeek'. En die is dus sinds enkele weken te vinden op YouTube*.
Wij hebben naast bloed, zweet en tranen ook zeer veel plezier vergoten bij het maken van de opnames, en dat valt blijkbaar op, want de clip is al zodanig veel bekeken dat hij nu al begint te vergelen. Eerder deze week ging het nummer op expeditie in de Nederlandse ether en kwam terug met een rugzak enthousiaste reacties ! Wordt vervolgd.

Op Bandcamp kan je deze voorbode van onze eerste CD kopen.
Kopen ?! Jahaa, zolang het nog niet lukt om brood en toespijs gratis te downloaden, blijft het behelpen. Muzikanten zijn op dat vlak hun tijd weer eens ver vooruit.

Minstens even leuk om melden is dat die opname en clip de eerste wapenfeiten zijn van het vijftal dat hierboven een mooie demonstratie geeft van het begrip 'samenhorigheid'.
De twee jongste aanwinsten zijn al helemaal gerodeerd, toch nog even voorstellen : Sander Claes, fantastisch fijnzinnige guitar man én hoofdmedeplichtige wat betreft 'de bron van de molenbeek', zie www.triggered-studios.be. Daarnaast ook te horen bij o.a. Matthieu en Guillaume en The Dean Martin Tribute Band.
Alfredo Bravo, die erin slaagt - c' est le cas de le dire, voor een drummer - om in elk nummer groove en sfeer in de juiste verhouding te combineren. Slaagt daar al even wonderwel in bij bv. Flying Horseman, Blackie and the Oohoo's, Antwerp Gypsy Ska Orchestra, Harvey Quinnt en El Juntacadáveres.