Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Festival Dranouter

Datum: 
vrijdag, 2 augustus, 2013 - 19:00
Bandnaam: 
Strograss
Venue: 
Folk Off Stage

Het Dranouter Festival pakt niet alleen uit met een resem grotere namen, het festival wil ook een rol spelen in de promotie van nieuw lokaal talent. Samen met Muziekmozaiek folk en jazz plaatst Dranouter daarvoor een 4de podium op het festival met als naam Folk-Off.

In een circustent met zit-tribune maken we ruimte voor aanstormend talent binnen de ruime wereld van de traditionele en hedendaagse folk en songwriting. Op dit podium wil Dranouter samen met Muziekmozaiek een boost geven aan het talent van morgen en zo een opstap bieden aan The New Tradition van hier.

Elke dag treden er verschillende ontdekkingen aan die gedurende het voorbije concertseizoen aan het raam kwamen piepen en een duw in de rug verdienen. Elke dag plaatsen we er één artiest bij die al een stapje verder staat. De concerten op dit podium worden alternerend geprogrammeerd met de mainstage.

Je kan er de winnaars van de Dranouter-rootsrally’13 aan het werk zien samen met enkele andere finalisten maar ook een selectie uit de wedstrijd van de 10daagse van Muziekmozaïek. Over de drie dagen wordt het podium gevuld met nieuwe talenten als Kameraad, Strograss, Lionsheart Orchestra, Les Mecs du Nord, Broes, Pickin Daddy, Roots en Orbal. Daarnaast plaatsen we elke dag een artiest randje doorbraak, dat worden Few Bits, Duo Montanaro Cavez en Jonas Winterland.

Festival Dranouter op 2-3-4 augustus met ondermeer ZAZ, Emir Kusturica & the No Smoking Orchestra, Arno, The Broken Circle Bluegrass Band, Shantel & The Bucovina Club Orchestar, Agnes Obel, Bent van Looy, June Tabor & The Oysterband,...

Volledige line up op en alle informatie over uren, tickets ed. op www.festivaldranouter.be