Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

't Ey, Belsele

Datum: 
zaterdag, 14 oktober, 2017 - 20:00
Bandnaam: 
De Kleine Omloop - finalisten Nekka-wedstrijd

De Kleine Omloop // concerten

zaterdag 14 oktober - 20u

 • In een Discotheek
  Het gaat hard voor In een Discotheek, de vijfkoppige indie-elektroband rond songwriter Maya Mertens. Haar rauwe Nederlandstalige teksten schommelen voortdurend tussen weemoed en een energieke ode aan de imperfectie. Hoe melancholischer en onzekerder de tekst, hoe bruter de deunen. In een spannende finale tijdens de Cultuurmarkt in Antwerpen heeft de vakjury deze groep met unanimiteit gekozen tot winnaar van de tiende editie van de Nekka-wedstrijd.
   

 • Neander
  Neander is onderweg, gaat op reis en stopt soms de tijd. Zingen over gewone dingen die dan toch soms bijzonder blijken. Neander is bestemd voor mensen die houden van het leven en de liefde. Toch gaan Marino Dendooven en Nikolaas Debusschere verdriet en pijn niet uit de weg. Kwetsbaar, eerlijk en in het Nederlands. Anders dus. Winnaar van de publieksprijs & geëindigd op een gedeelde tweede plaats.
   

 • The Grassroots Movement
  De wortels van The Grassroots Movement ontsproten in 2014. Enkele goede vrienden met een gemeenschappelijke liefde voor Hip Hop bundelden de krachten en gingen op zoek naar muzikanten die net als hen inspiratie halen bij alles wat soulful, funky of gewoon lekker klinkt. Geëindigd op een gedeelde tweede plaats. 

  Inkom leden gratis / niet-leden € 0,5 (=daglidkaart)
  Reserveren niet nodig.
  Deuren open om 19u00