Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Cafe con Leche

Van funky reggae tot pompende balkan, van snedige ska tot intiem chanson: Cafe con Leche staat voor een unieke mix van sferen en invloeden.
Hun energieke show vol sterke songs,  opzwepende ritmes en zuiderse melodieën leverde deze elfkoppige band een ijzersterke livereputatie op.
Met hun derde album, dat uitkomt in het voorjaar van 2018, beloven ze opnieuw te verrassen én te bevestigen waar ze voor staan: vette grooves en pretentieloos feest!
De voorbije jaren holde de enthousiaste bende in België en Nederland van zaal naar festival. Cafe con Leche staat klaar om de nieuwe liveshow op uw publiek los te laten.
 

 

Line-up: 
  • Gudrun Roos - vocals
  • Nephtali - vocals
  • David Vermandele - vocals / guitar
  • Joris Meys - saxophone
  • Olivier Clauw - trumpet
  • Robin Verhelst - trombone
  • Hannes Coghe - drums
  • Jelle Van Lysebettens - electric bass
  • Fredi Brimstone - gitaar
  • Ivo Braem - accordeon

Fotocredits: Isis Tilmont

Cafe con Leche in het nieuws...

donderdag, 1 februari 2018

Met hun derde album, dat uitkomt in het voorjaar van 2018, beloven ze opnieuw te verrassen én te bevestigen waar ze voor staan: vette grooves en pretentieloos feest! De...

zondag, 16 april 2017

Cafe con Leche staat voor vette grooves en pretentieloos feest! Hun energieke show vol sterke songs, opzwepende ritmes en zuiderse melodieën leverden deze elfkoppige band een ijzersterke livereputatie op. Cafe con Leche maakt van elk optreden een muzikale trip. Van funky reggae tot pompende balkan, van snedige ska tot intiem chanson: Cafe con Leche verrast telkens opnieuw.

Hun nieuwe...

zondag, 3 juli 2016

Terwijl vrijdag een voetballend elftal de mist in ging tegen Wales, scoorde een musicerend Belgisch elftal wel internationaal. Bekijk hier een opname van Cafe con Leche op het Zeeheldenfestival in Den Haag. 

woensdag, 29 juli 2015

Cafe con Leche stond er ook deze keer helemaal op het Polé Polé-podium tijdens Gentse Feesten 2015. Klik hier voor het fotoalbum op de Facebookpagina van de band. 

donderdag, 16 april 2015

4AD in Diksmuide en Cafe con Leche vierden samen hun tiende verjaardag. Een fan maakte een compilatie van het jubileumconcert en zwierde die op YouTube op de tonen van 'Plastik'.

Boek Cafe con Leche!

Optreden
:
:
Organisator
Laat hier uw contactgegevens na. We contacteren u voor een persoonlijke verwerking van uw aanvraag.
Bij het indienen van dit formulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Mollom.