Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Nieuws

zondag, 24 juli 2022

Vrijdag 22 juli '22 speelde Jaman! het eerste optreden sinds lang, maar wat een avond, wat een feest, hoe schoon kunnen de Gentse Feesten zijn! Dikke proficiat aan Jaman! en grote dank aan Marc Lekens (frontmix), Jelle Coremans (monitormix), Hans Mertens (licht), Kees Koperen (stage manager), Pieter Kinoli (stagehand) en Jan Aelbrecht (artist manager Polé Polé). Klik hier voor de foto’s die werden gemaakt door Ivan Samoshko van Alpha Photography. Toppers zijn...

zondag, 13 februari 2022

Toen ik een tijdje geleden een album van de mij onbekende Goes & De Gasten had beluisterd, en daarna nog eens beluisterd en nog eens en nog eens, meende ik op die manier in aanraking te zijn gekomen met een buitengewoon getalenteerde zanger, tekstschrijver en muzikant. Nu ik Michel samen met zijn zoon, een geweldige drummer, live aan het werk gezien heb, besef ik dat ik nog niet de helft wist. Niet gezeverd: enkel al om Goes & Goes te zien en te horen, mogen wij ons gelukkig prijzen dat de cafés en de theaters tegenwoordig weerom open zijn.
Christophe Vekeman

'Al...

dinsdag, 28 december 2021

We hebben betere tijden gekend. Corona is terug van nooit weggeweest, negatieve berichten overheersen de pers. Tijd dus om wat tegengas te geven.

2021 was een jaar vol uitdagingen. Misschien is het niet helemaal geworden wat we ervan verwacht hadden. Samen met de betrokken muzikanten konden we echter veel veerkracht en wendbaarheid aan de dag leggen en dat zorgde voor een hoop nieuwe kansen. Vernieuwend maatwerk stond altijd al hoop op de prioriteitenlijst. En dat blijft zo in 2022!

zondag, 21 november 2021

Voor bijna iedereen een verrassing want onbekend. Het feit dat zijn zoon (uitstekende drummer) erbij was, was beslist een meerwaarde. Goes zelf sloot perfect aan bij de inhoud van Erik Vlaminck en Reinhilde Decleir. Voor ons alleszins geslaagd!

Pat Vanderhaeghe

zondag, 8 augustus 2021

Patrick Van De Wiele van het online muziekmagazine ging kijken naar een optreden van Odevida op Summer Sundays in Appels, Dendermonde.
http://www.keysandchords.com/live---odevida-trio---27-juni-2021---binnenkoer-olli-bolli-appels.html

zondag, 8 augustus 2021

Het was een gezellig optreden: fijn chansonprogramma in deel 1, met een leuke wandeling door de muzikale helden van de Franstalige muziek die Joachim inspireren en in deel 2 sneed hij (op vraag van het publiek dat graag meezong) de Nederlandstalige kleinkunst aan. Het was een zeer geslaagde mix. Er was een fijne opkomst, maar het werkte prima op de locatie. Iedereen tevreden. 

Stijn Vanhoorne - Stin Stage

zondag, 8 augustus 2021

Dirty Undies is terug... en hoe !! Met een nieuwe plaat, 'Mantinho!' onder de arm, (opgenomen in de Rootshouse Studio in Hechtel, door Patrick Cuyvers van oa The Scabs en JB Biesmans van Blues Lee) gaan de Dirty Undies verder dan ze ooit geweest zijn. Ze speelden reeds op Afro Latino, Paradiso (Amsterdam), Kokopelli festival,... en zijn volledig klaar om hun nieuwe nummers op u los te laten!

Reggae en ska - de basis ingrediënten van de tienkoppige band - worden op de plaat gekruid met americana en Balkangeluiden. Instrumentale verhalen als 'Devochka' of 'PSALM 89' wisselen af met...

zondag, 27 juni 2021

Ondanks de versoepelingen denken we bij Mosca Blanca dat het belangrijk is om nog even voorzichtig te zijn en de geldende regels nauwgezet te volgen.
Op dit moment kan al heel veel en toch is niet elke act geschikt voor een zittend publiek. Bij Mosca Blanca beschikken we met het brede aanbod folk, jazz, chanson, kleinkunst, roots, country... over een heel interessant aanbod. Met onze jarenlange ervaring in het ‘kleine segment’, het opgebouwde 'mobiele aanbod' en het unieke concept van ‘terrasconcerten’ helpen we jou graag verder met de last-minute boekingen voor de komende maanden....

zaterdag, 20 februari 2021

Bipolar Bows, Tom Theuns & Aurélie Dorzée en Trio Dhoore winnen Flanders Folk Awards 2021
De allereerste winnaars van de Flanders Folk Awards zijn bekend! Het was geen gemakkelijk opdracht voor de jury, bestaande uit Kurt Overbergh (AB), Marc Vandemoortele (Klara, Merodefestival), Daï-Linh Nguyên (Recyclart), Wim Wabbes (Handelsbeurs), Lobke Aelbrecht (JazzLab), Dirk Van der Speeten (Muziekclub ‘t Ey) en Steven Reynaert (Dranouter Centrum).

De prijs voor ‘Beloftevolle Band’ gaat naar Bipolar Bows. Dit strijkersduo...

zondag, 31 januari 2021

Nekka vzw steekt Nederlandstalige artiesten altijd al een cultureel hart onder de riem. De voorbije zomermaanden nodigde Nekka het publiek uit om in de Boelaer Zomer Bar in het Te Boelaerpark te Borgerhout te komen kijken en luisteren naar een Nederlandstalige artiest.

Speciaal voor deze zomerconcerten is dat het publiek niet weet welke artiest zal optreden. De Nekka-ONVERWACHT-sessies schotelen het publiek telkens een ‘geheime’ Nederlandstalige artiest voor.

Zo kan elk concert een verrassing zijn, een pure...

zondag, 20 december 2020

Dat was het dan voor 2020. Een jaar om nooit te vergeten. Of juist wel snel te vergeten? In ieder geval: 2020 was ongewoon, maar 2021 maken we buitengewoon. En plezant!

80 acts met meer dan 350 muzikanten geven ook in 2021 graag weer het beste van zichzelf. Van zodra dat weer kan en mag... Maak alvast kennis met het volledige aanbod voor het nieuwe jaar. Met de handige filters vindt u meteen wat u zoekt. We wensen u voor de tussentijd fijne feestdagen en al het beste voor...

zondag, 25 oktober 2020
Eén ding staat vast: op 1 november zullen we terugkijken op een uitzonderlijke periode. Op 1 novermber herdenken we allemaal ook overleden geliefden die we recent of langer geleden verloren... 
 
Reveil wil de Vlaamse rouwcultuur de 21ste eeuw in loodsen met onder meer Reveilmomenten op meer dan 100 begraafplaatsen in Vlaanderen. 
In Morkhoven, Noorderwijk of Herentals wil het stadsbestuur van Herentals ieder jaar een culturele programmatie voorzien.
 
Mosca Blanca plaatste in dat kader...

Pagina's