Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Hippe Gasten

Hippe Gasten bestaat uit professionele muzikanten die hun roots hebben liggen in het rockcircuit. Ze zijn deels opgeleid aan het conservatorium of hebben een achtergrond als docent voor lager onderwijs. Hippe Gasten wil kinderen kennis laten maken met pop en rockmuziek en wil ze enthousiasmeren voor beginnende muziekmakerij. Hippe Gasten bestaat 8 jaar en heeft inmiddels 2 succesvolle theatershows op hun naam staan en speelt een popconcert voor het festivalseizoen. Hierbij wordt erg gelet op interactie met het publiek. Alle eigen geschreven liedjes worden op een leuke of interactieve manier gebracht. In eerste instantie maakt Hippe Gasten muziek voor kinderen vanaf 8 jaar, maar ze buigen net zo gemakkelijk mee naar de onderkant als naar de bovenkant. Ouders genieten net zo hard mee als hun kinderen omdat de muziek niet te flauw is en er op muzikaal vlak veel gebeurt.  

Hippe Gasten speelde in Nederland op bijna alle grote en kleine festivals waar kinderen met ouders komen. Verder speelden ze met 2 theatertours door vele theaters in Nederland.
Ook speelden ze een clubtour (kernpodia zoals 013 en Effenaar) Ook spelen ze veel onder schooltijd in scholen of voor schoolgemeenschappen waarbij meerdere scholen tegelijkertijd de voorstelling bezoeken.
 

Line-up: 
  • Zang: Jon van den Elsen
  • Gitaar: Daan Koch
  • Toetsen: Maurice Cramer
  • Basgitaar: Rodrigo Davids
  • Drums: Björn van den Boom

Hippe Gasten in het nieuws...

zondag, 21 augustus 2016

De rockband voor kinderen leverde met 'Goeie Zin' weer een nieuwe clip af. Bekijk de clip hier en geniet van het nummer waarmee ze nog maar eens laten blijken dat ze perfect weten wat zich afspeelt in de leefwereld van hun doelgroep én dat ook nog eens in stevige nummers weten te verpakken.

zondag, 26 januari 2014

Lees het volledige concertverslag op...

donderdag, 3 oktober 2013

Hippe Gasten tourt ook in 2014 met 'In Concert', het rockconcert voor kinderen. Met behulp van het 'Rad van Muziek' bouwt deze band ook met jongere kinderen een optimale interactie in.
Hippe Gasten vult het eigen repertoire aan met bekende kinderliedjes in een hip jasje.

In november komt de nieuwe cd 'Anders' in Nederland op de markt. Het wordt de vetste rockplaat voor kinderen!...

Boek Hippe Gasten!

Optreden
:
:
Organisator
Laat hier uw contactgegevens na. We contacteren u voor een persoonlijke verwerking van uw aanvraag.