Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Joachim Wannyn

Joachim Wannyn groeide op in een muzikale familie en staat zowat twintig jaar op de planken met bands als Strograss, Het Kleinkunstkollektief, Les Invités en tal van andere projecten. Daarmee was hij te gast op tal van podia in binnen- en buitenland en won hij diverse prijzen.

Nu tourt hij ook solo met verschillende programma’s rond zijn eigen omvangrijke repertoire. Daarvoor gaat hij veelal op zoek naar vergeten parels van zijn favoriete muzikanten, die hij als folk-singer nieuw leven inblaast. Met leuke verhalen en vertelsels tussendoor is dit programma voor elk publiek een uiterst boeiende en interactieve ervaring.

Joachim brengt drie thematische programma's (Engelstalig, Franstalig en Nederlandstalig) die telkens een volwaardige voorstelling vormen, maar ook combineerbaar zijn tot één programma, afgestemd op het publiek (bvb. Chanson en Kleinkunst).

Bezetting (naargelang het project) : folkgitaar, klassieke gitaar, manouchegitaar, banjo en piano.
Kan uitgebreid worden met gastmuzikanten

Joachim Wannyn in het nieuws...

zondag, 8 augustus 2021

Het was een gezellig optreden: fijn chansonprogramma in deel 1, met een leuke wandeling door de muzikale helden van de Franstalige muziek die Joachim inspireren en in deel 2 sneed hij (op vraag van het publiek dat graag meezong) de Nederlandstalige kleinkunst aan. Het was een zeer geslaagde mix. Er was een fijne opkomst, maar het werkte prima op de locatie. Iedereen tevreden. 

Stijn...

Boek Joachim Wannyn!

Optreden
:
:
Organisator
Laat hier uw contactgegevens na. We contacteren u voor een persoonlijke verwerking van uw aanvraag.