Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Kleinkunstkollektief

De broers Johannes en Joachim Wannyn kregen de passie voor muziek en in het bijzonder kleinkunst met de paplepel mee. Ze stonden al vanaf jonge leeftijd samen op de planken en speelden in diverse bezettingen op talloze Belgische en buitenlandse podia. Eind 2010 besloten ze hun door de jaren opgebouwde kleinkunst- repertoire te bundelen in een volwaardige voorstelling. Samen met muzikale zielsgenoten Jurgen Stroobant (accordeon) en Quinten De Vlaeminck (contrabas) vormden ze 'Het Kleinkunstkollektief’, waarmee ze sedertdien als hedendaagse troubadours langs de Vlaamse concertzalen, festivals, volksfeesten en kroegjes reizen. In 2013 waren ze één van de gasten op het Gentse Kleinkunst- festival 'Lalawine'.

Het Kleinkunstkollektief brengt de mooiste parels uit 50 jaar kleinkunst in akoestische versie en met verfijnde passie. Het geheel wordt gevormd door een mooie afwisseling van luisterliedjes en aanstekelijke meezingers die altijd wel ergens bekend in het oor klinken.
Op het programma staan onder meer Boudewijn De Groot, Wim Decraene, Willem Vermandere, Herman Van Veen, Kris De Bruyne, Urbanus, Wigbert, Walter De Buck, Miel Cools, Guido Belcanto, Jan De Wilde, Bobbejaan Schoepen en vele andere onsterfelijken.
Of met de woorden van de fans : "Het Kleinkunstkollektief is kiekevel, humor én ambiance ineen!”
 

Line-up: 
  • Joachim Wannyn: Piano, gitaar en zang
  • Johannes Wannyn: Gitaar en zang
  • Jurgen Stroobant: Accordeon, zang en percussie  
  • Quinten Vlaeminck: Contrabas

Kleinkunstkollektief in het nieuws...

zondag, 25 oktober 2020
Eén ding staat vast: op 1 november zullen we terugkijken op een uitzonderlijke periode. Op 1 novermber herdenken we allemaal ook overleden geliefden die we recent of langer geleden verloren... 
 
Reveil wil de Vlaamse rouwcultuur de 21ste eeuw in loodsen met onder meer Reveilmomenten op meer dan 100 begraafplaatsen in...

Boek Kleinkunstkollektief!

Optreden
:
:
Organisator
Laat hier uw contactgegevens na. We contacteren u voor een persoonlijke verwerking van uw aanvraag.