Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Les Invités

Les invités, dat zijn drie jonge Belgische rasmuzikanten die u meenemen op een verfijnde akoestische reis doorheen de pareltjes van de Franse muziek. 

Zanger-gitarist Joachim Wannyn verhuisde vele jaren geleden naar een gezellig dorpje in de Frans-Belgische grensstreek en dompelde zich sindsdien onder in de warme muzikale taal van 'la douce'. Hij studeerde aan het conservatorium van Kortrijk en is muzikant-zanger-gitarist in diverse bands.
Elke De Meester (accordeon en zang) studeerde aan het Lemmensinstituut in Leuven, heeft een amoureuze relatie met Franse musette en tourde onder meer met Cirque du Soleil.
Quinten De Vlaeminck (contrabas en zang) studeerde jazz aan het conservatorium van Gent en is muzikant bij diverse gezelschappen 

In trio brengen deze vrienden akoestische interpretaties van hun favoriete klassiekers uit meer dan vijftig jaar chanson, musette en de betere Franse popmuziek. Bekende en minder bekende pareltjes van Georges Brassens, Joe Dassin, Georges Moustaki, Michel Fugain, Jacques Brel, Charles Trenet, Serge Gainsbourg, Gerard Lenorman, Jacques Dutronc, ZAZ, Axelle Red en andere onsterfelijken wisselen af met authentieke Franse musette en leuke verhalen over de liedjes tussendoor.

Allô allô ?!

Line-up: 
  • Joachim Wannyn: zang en gitaar 
  • Elke De Meester: accordeon en zang
  • Quinten De Vlaeminck: contrabas en zang 

Boek Les Invités!

Optreden
:
:
Organisator
Laat hier uw contactgegevens na. We contacteren u voor een persoonlijke verwerking van uw aanvraag.