Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Munnelly & Masure

Deze rasinstrumentalisten uit de Ierse muziektraditie putten hun inspiratie uit hun jarenlange muzikale ervaring en  brede belangstelling voor uiteenlopende muziek stijlen, maar vooral uit de Ierse muziek traditie. Hoewel hun  repertoire  voornamelijk uit instrumentale,  traditionele  Ierse dansmuziek bestaat, komen er ook liederen uit Ierland, Schotland en Engeland aan bod. De muzikanten hebben in de afgelopen 12 jaar een hechte manier van samenspel ontwikkeld, die uniek te noemen is.

David Munnelly David groeide op met de zang en accordeon muziek van zijn grootouders. Al op zijn zevende begon hij met accordeon les van zijn oom en zijn grootmoeder.  Tijdens zijn studie, in Dublin, werd hij gevraagd om in de band van Niamh Parsons te komen spelen. Van het een kwam het ander, en al gauw speelde hij met bekende namen als:  Gerry  O Connor, Garry O Brian,  De Dannan en The Chieftains.  In 1999 vormde Dave zijn eigen groep The David Munnelly Band, met wie hij de hele wereld over reisde en vier albums opnam.
Tegenwoordig maakt hij ook deel uit van het internationale project “Accordeon Samourai”.  (Samen met Didier Laloy, Markku Lepisto, ricardo Tesi en Bruno Letron).
Behalve dat is hij nog met veel meer muzikale projecten bezig, waaronder ook de David Munnelly Band.

Philip Masure Philip is vooral  bekend om zijn specialisatie op het gebied van de z.g.n. DADGAD-tuning op gitaar, maar hij speelt ook andere instrumenten. Philip is wereldwijd veelgevraagd als gitaar workshop leraar en geeft ook les op muziekscholen in België. Verder is hij een ervaren studio technicus en producer. Hij toerde met groepen als Urban Trad, Lais, Floes, Garva, Embrun en artiesten als Helen Flaherty, Terry Coyne en Sylvain Barou. 
Tegenwoordig is hij naast het TRIO actief met Comas,  Fling,  Andar,  de zangeres Clementine en heeft hij het druk met zijn studio in Herentals.

 

Line-up: 
  • David Munnelly uit West-Mayo (Ierland), accordeon
  • Philip Masure uit Herentals, gitaar, cistern en vocals

Boek Munnelly & Masure!

Optreden
:
:
Organisator
Laat hier uw contactgegevens na. We contacteren u voor een persoonlijke verwerking van uw aanvraag.