Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Nevermind Nessie

Nevermind Nessie wordt door kenners omschreven als het Belgische antwoord op Flogging Molly en Dropkick Murphys. Adelbrieven die aantonen hoe een optreden van Nevermind Nessie voelt: dansen, zweten, drinken, zingen en dan alles nog eens van voor af aan. Punk- en rocksongs met hun wortels in Ierse en andere tunes waarmee het vijftal al bijna een decennium lang festivals, jeugdhuizen, cafés en concertzalen plat speelt. Hun reputatie als feestbeesten wordt bevestigd met twee goed ontvangen platen: Story of a Lost Generation (2015) en Best of Foes (2017). De ideale soundtrack dus om van bar naar moshpit te dansen. Are you ready for a party!

 

Line-up: 
  • Hendrik Rogiers: Zang / Elektrische gitaar
  • Tijl Delannoy: Basgitaar / Zang
  • Vincent Sels: Tin Whistle / Accordeon
  • Charlotte Peyskens : Viool
  • Sam Van Laere : Drums

Nevermind Nessie in het nieuws...

woensdag, 29 maart 2017

Rock XXL
Klik hier

zondag, 5 maart 2017

Nevermind Nessie zette het weekend alvast goed in met nieuwe speeldata, de aanloop naar de cd-release en de bijhorende spiksplinternieuwe clip bij Best of Foes!
Kijken doe je hier: https://youtu.be/XOmfsacOMxQ

zaterdag, 8 oktober 2016

De optredens op ondermeer de Fonnefeesten en de Paulusfeesten leverden leuke beeldjes op en deze werden verzameld in de clip bij Liberty. Blik hier met Nevermind Nessie terug op een fantastische zomer!

zondag, 21 augustus 2016

Danny Wagemans fotografeerde Nevermind Nessie op de Fonnefeesten in Lokeren en postte zijn werk op Facebook. "Big deal" hoor ik je denken,, maar misschien moet je zijn beelden ook eens bekijken... Ze staan hier!

maandag, 13 juni 2016

Zelf maakten we ook een paar snapshots, maar de foto's van Stefaan Vandorpe willen we je niet onthouden Je vindt ze op de facebookpagina van Nevermind Nessie.

Boek Nevermind Nessie!

Optreden
:
:
Organisator
Laat hier uw contactgegevens na. We contacteren u voor een persoonlijke verwerking van uw aanvraag.