Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Blunt heeft na 15 jaar op de planken 6de cd op komst

BLUNT  (°2001) staat al bijna 15 jaar onafgebroken op de planken. De groep speelde in binnen – en buitenland, in clubs en op festivals. Ze stonden op het Folkfestival Dranouter, het Skägen Festival in Denemarken en Mediaval Festival Selb in Duitsland, maar ze hebben ook clubtours en concerten in Ierland, Frankrijk en Nederland op hun palmares. De band heeft ook al vijf cd's op het actief: “On to the battlefield” (2003), “People” (2005), “Where Minds Touch” (2007), “Changes” (2010) en "Both Sides" (2013).

Maar 2016 stond al in het teken van de vernieuwing en het wordt het jaar van de zesde cd, dit 1 jaar na de komst van violist Yannick Swennen, die met zijn elektrische en akoestische viool een geheel nieuw geluid aan de groep heeft geschonken. We willen beide heuglijke gebeurtenissen graag ook luister bijzetten met een nieuwe tournee.Ook akoestisch te boeken!!!!

Blunt bestaat vandaag uit Pieter Nuyttens (leadvocals, keys, gitaar), Yannick Swennen (viool), Jurgen Demeyere (gitaar, vocals), Stijn Deldaele (bas, backing vocals), Gino Verstraete (drums). Wilt u hun aanstekelijke geluid ook op uw podium? Aarzel dan niet en neem snel contact op.