Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Christophe Vekeman, Wim Defoort en Arne Vahaecke schreven in 'Het Grote Stoefboek' van Goes :-)

Toen ik een tijdje geleden een album van de mij onbekende Goes & De Gasten had beluisterd, en daarna nog eens beluisterd en nog eens en nog eens, meende ik op die manier in aanraking te zijn gekomen met een buitengewoon getalenteerde zanger, tekstschrijver en muzikant. Nu ik Michel samen met zijn zoon, een geweldige drummer, live aan het werk gezien heb, besef ik dat ik nog niet de helft wist. Niet gezeverd: enkel al om Goes & Goes te zien en te horen, mogen wij ons gelukkig prijzen dat de cafés en de theaters tegenwoordig weerom open zijn.
Christophe Vekeman

'Al jaren probeerde ik halfslachtig een optreden van Michel Goessens mee te pikken. Maar telkens het concreet dreigde te worden, dacht ik dat er die avond wel ergens anders een betere zanger(es) zijn/haar/hun lied zou vertolken. Na twee jaar corona en bij gebrek aan optredende juveniele volkszangers waren mijn excuses op en bood ik me in de Gentse afspanning Missy Sippi aan voor een recital van Goes en Goes. In wezen de zanger (op zang, gitaar en al de rest) en zijn zoon (een magistraal effectieve drummer).
Ik voelde terug de opwinding van de dertienjarige jongen die zijn leven gered wist door Rock 'n' Roll. Voor de fans: we spreken van 3 juli 1982 op een weide in Torhout bij het aanschouwen van Mink DeVille. Michel pakte ons achteloos in met een lach, een traan en bovenal songs die het leven zelve in al zijn eerlijkheid fileren. Recht uit zijn groot hart, met oneliners die kunnen wedijveren met het betere werk van Prine, Richman, Townes of Dolly. Na afloop blijf je als toeschouwer dankbaar achter. Zo veel schoonheid zou strafbaar moeten zijn.
In een perfecte wereld spelen Goes en Goes elk weekend ergens tussen Mariakerke en Groningen. Mocht ik programmator zijn, wist ik wie te strikken.' 
Wim Defoort / DJ Willie

Goes en Goes zijn top! Heerlijke bluesvibes, met een sappig sleidings accent. Het plezier van muziek maken spat er van af. Vader en zoon, perfect op elkaar ingespeeld.  Murderballads waar je warm van krijgt, aaneengepast door een meester-verteller. Michel is een volksfiguur met een ziel zoals er helaas nog maar weinig zijn. Laat em aub overal spelen. 't Leven wordt er schoner van.
Arne vanhaecke
 

Artiest: