Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Goed voorbereid aan de slag. We helpen u graag!

We helpen u graag in uw zoektocht naar de juiste artiest voor uw evenement. Op de artiestenpagina vindt u bovenaan een handige zoekfunctie. Stel de verschillende parameters en u krijgt uw selectie op maat van uw evenement. 

De prijzen op deze website worden zo nauwkeurig mogelijk opgegeven. Toch kunnen prijzen variëren: vroege boekingen zijn ook voor een artiest interessant bij het opbouw van de kalender. Anderzijds kunnen last-minute boekingen extra organisatie vergen. Bel ons daarom tijdig voor de juiste prijsopgave. De vermelde prijzen zijn richtprijzen en afhankelijk van de duurtijd en de context van het optreden.  Alle vermelde prijzen zijn excl. BTW. Let op de eventuele bedrijfsvoorheffing op buitenlandse acts. Elke offerte is geheel vrijblijvend voor beide partijen en iedere overeenkomst zal dan ook slechts als geldig worden beschouwd na ondertekening van een contract.

Zorg tijdig voor de nodige vergunningen om uw evenement te organiseren. Denk er ook aan dat voor buitenlandse artiesten bedrijfsvoorheffing moet betaald worden aan de belastingen. Het is dus aan te raden dit in uw budgettering te voorzien. SABAM aangifte en Billijke Vergoedingen zijn eveneens verplicht. Ook deze meerkost moet u bijtellen bij uw ‘normale’ onkosten.

Meer hulp nodig bij de organisatie van uw evenement? We helpen u met plezier verder!