Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

"Precious" - digitale release ten voordele van Bloom

Afgelopen week stelde Colline Hill "Precious" voor. Het nummer werd speciaal gemaakt voor Bloom, de Franse organisatie die zich inzet voor de bescherming van de oceanen

Een paar jaar geleden kwam Colline met Bloom in contact. Deze organisatie zet zich in voor de bescherming van onze oceanen. Voorzitster Claire Nouvan droomde toen al lang van een nummer dat symbool kon staan voor de voor het werk dat Bloom levert. Op dat moment besliste Colline om haar muziek ook ten dienste te stellen van een hoger doel en ging aan het werk.

Iedereen bij Bloom gaf Colline carte blanche. Omdat ze voor Skimmed al samenwerkte met Stéphane Gregoir, deed ze voor deze nieuwe uitdaging beroep op hem. In juli 2016 werd het nummer opgenomen in de Purple Airplane studio in Brussel en gemasterd door Benjamin Joubert in Parijs. Afgelopen week werd het nummer voorgesteld aan meer dan 750.000 mensen en is de track downloadbaar in 240 landen. 

DOWNLOAD " PRECIOUS "

Door de track te downloaden steunt u de bescherming van de oceanen. 30% van alle inkomsten gaat immers rechtstreeks naar Bloom. Voor 1.29€  steunt u tegelijk de oceanen en de muzikale creativiteit. 


MEER LEZEN OVER BLOOM EN HAAR ACTIVITEITEN

Copyright © 2016 - Hill & Lake Productions, All rights reserved.
Management & Booking (BE / F) : Hill & Lake Productions / Danielle Delferrière - hillnlake@gmail.com  +32 (0)475/843.731
Booking (BE / NL) : Mosca Blanca / Steven Vlieghe - steven@moscablanca.be  +32 (0)485/627.514
Presse (BE) : Valérie Dumont - valdumont@live.fr   +32 (0)497.505.021