Mosca Blanca

neemt boeking en management onder de vleugels

Kleinkunstkollektief in Nekka Onverwacht

Nekka vzw steekt Nederlandstalige artiesten altijd al een cultureel hart onder de riem. De voorbije zomermaanden nodigde Nekka het publiek uit om in de Boelaer Zomer Bar in het Te Boelaerpark te Borgerhout te komen kijken en luisteren naar een Nederlandstalige artiest.

Speciaal voor deze zomerconcerten is dat het publiek niet weet welke artiest zal optreden. De Nekka-ONVERWACHT-sessies schotelen het publiek telkens een ‘geheime’ Nederlandstalige artiest voor.

Zo kan elk concert een verrassing zijn, een pure ontdekking of een welkome en langverwachte herbeleving. Misschien wel onbekende liedjes van een bekende artiest, of bekende liedjes van een onbekend talent. Misschien een artiest waarop u al lang zat te wachten of een artiest die u dringend beter moet leren kennen . Zeker is dat elke artiest erop gebrand is om het publiek na maandenlange onthouding een unieke avond te bezorgen

Ook deze plannen werden lelijk doorkruist en nog wist Nekka vzw van geen ophouden. De organisatie week uit naar waarschijnlijk een van de gezelligste muziekclubs van het land. Ook het Kleinkunstkollektief kwam aan de beurt en is hier te zien met het immer mooie 'Tim' van Wim De Craene.